Kështu përgatit fli Afërdita Demaku

Afërdita Demaku është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Me zërin e veçantë që ka, ajo gjithmonë e ndez atmosferën kudo që merr pjesë, shkruan “Kosovarja”.

E angazhuar tej mase në sezonës e verës, sot shihet duke u relaksuar dhe po përgatit fli në mënyrë të këndshme.

Po ashtu, ajo kombinohet edhe në veshje me punën që bën, duke e dëshmuar që është një femër e zonja.

 

Afërdita Demaku është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë. Me zërin e veçantë që ka, ajo gjithmonë e ndez atmosferën kudo që merr pjesë, shkruan “Kosovarja”. E angazhuar tej mase në sezonës e verës, sot shihet duke u relaksuar dhe po përgatit fli në mënyrë të këndshme. Po ashtu, ajo kombinohet edheRead More