KIMETE BERISHËS I CENSUROHET DHE FSHIHET SHKRIMI NGA FACEBOO-KU

Publicistja Kimete Berisha në faqen e saj në facebook ka bërë të ditur se shkrimi i saj është censuruar nga facebooku.

Më poshtë gjeni  postimin e plotë i Berishës:

Të nderuar, situata qenka edhe më serioze se që kam kujtuar.
Shkrimi im ‘Unë, censura’, censurohet dhe fshihet nga Faceboo-ku!
Kurti, You Talking To Me?
Nuk e kam ditur që Unë vetëm jam më ‘e fortë’ se Ju!/DielliNews.info