Krushqit nxjerrin kallashin dhe zbrazin karikatorin në mes të autostradës në Laç (VIDEO)

Dasmat sjellin gjithmonë atmosferë argëtuese dhe gëzim. Por një video që po qarkullon në rrjetet sociale ka kapërcyer të gjitha limitet.

Një person nga makina e krushqve shihet teksa qëllon me kallashnikov në mes të autostradës në Laç, duke mos marrë aspak parasysh rreziqet, por zbraz karikatorin deri në fund.

 

Më herët gjatë ditës së sotme është publikuar një tjetër video në rrjetet sociale, ku dasmorët kishin zbritur nga makinat dhe kërcyen në mes të autostradës në Laç, duke bllokuar qarkullimin. g.v

The post Krushqit nxjerrin kallashin dhe zbrazin karikatorin në mes të autostradës në Laç (VIDEO) appeared first on Dielli News.

The post Krushqit nxjerrin kallashin dhe zbrazin karikatorin në mes të autostradës në Laç (VIDEO) appeared first on Dielli News.

The post Krushqit nxjerrin kallashin dhe zbrazin karikatorin në mes të autostradës në Laç (VIDEO) appeared first on Dielli News.

The post Krushqit nxjerrin kallashin dhe zbrazin karikatorin në mes të autostradës në Laç (VIDEO) appeared first on Dielli News.