KUR KAFSHËT DUKEN NË GJENDJEN E TYRE MË TË RREZIKSHME(VIDEO )

Janë disa lloje të kafshëve të cilat në situatë të caktuara mund të jenë tejet të rrezikshme.

 

Edhe më zor është kur ato janë të paparashikueshme dhe zënë në befasinë njerëzit apo kafshët tjera të cilat i kanë afër.

Në videon më poshtë mund të shihni njerëzit teksa rrezikohen nga aligatorë apo dema, por edhe shpezë të tjerë të cilët rrezikohen nga një grup gjarpinjsh.