KURTI: TË LËNDUARIT NË AKSIDENTIN E MBRËMSHËM JANË JASHTË RREZIKUT PËR JETË

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka bërë të ditur se të gjithë të lënduarit në aksidentin e mbrëmshëm në Serbi janë jashtë rrezikut për jetë.

 

Ai në mbledhjen e qeverisë tha se bashkëndjejnë me gjithë mërgimtarët që sakrifikojnë për të ardhur më Kosovë .

“Urojmë që udhëtimet e tyre të jetë sa më të lehta dhe sigurta. Iu urojmë shërim të plotë të lënduarve”, tha ai.