Kush është I riu Tetovar që punon në Facebook/Instagram?

Alban Mamuti, pronar i kompanisë digjitale LOJAMEDIA momentalisht punon si assistent drejtor në kompaninë Facebook. I riu përderisa mbronte të drejtat e intelektuale të artistëve vetë fitoi besimin e kompanisë Facebook ku ata vendosën ti japin një pozitë tepër të rëndësishme për platformën.
“Assistent drejtor te rregullat e komunitetit dhe kushteve të përdorimit”.

Albani me pozitën e tij në Kompaninë Facebook ka bllokuar për rreth 23,000 profila të rejshëm dhe ka larguar më shumë se 20,000 imazhe që janë të kundërligjshme me lokacion: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë veriore

Alban Mamuti, pronar i kompanisë digjitale LOJAMEDIA momentalisht punon si assistent drejtor në kompaninë Facebook. I riu përderisa mbronte të drejtat e intelektuale të artistëve vetë fitoi besimin e kompanisë Facebook ku ata vendosën ti japin një pozitë tepër të rëndësishme për platformën. “Assistent drejtor te rregullat e komunitetit dhe kushteve të përdorimit”. Albani meRead More