KUVENDI MBYLL SESIONIN PRANVEROR ME SEANCËN E SOTME

Deputetët do t’iu drejtohen sot ulëseve të Kuvendit të Kosovës, në seancën e fundit të paraparë për sesionin pranveror.

Seanca e datës 12 gusht do të jetë e dyta në rend të ditës për shkak se do të fillohet me pikat e papërfunduara, me pikat nga seancat e mëparshme.

Deputetët do të diskutojnë për problemet në KOSTT, kushtet për votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare, si dhe do të votohet për zgjedhjen e auditorit të përgjithshëm.

Kuvendi fillon punimet e sesionit vjeshtor të hënën e dytë të muajit shtator, ashtu siç është paraparë me rregullore./KP