LA FËMIJËN E VET PA PËRKUJDESJE, POLICIA NIS HETIMET

Një rast është iniciuar ndaj të dyshuarës femër pasi që ditë më parë kishte lënë fëmijën e saj të mitur pa përkujdesje.

Rasti është iniciuar dje pasdite në Prishtinë. Me vendim të prokurorit, pas intervistimit e dyshuara është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.  /KP