MARRIN DY VETURA ME QIRA

Dy persona janë arrestuar në Lipjan pasi të njëjtit kanë marr dy vetura me qira dhe nuk i kanë kthyer.

Të dyshuarit janë arrestuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

“Ankuesi mashkull kosovar, ka informuar se dy të dyshuar meshkuj kosovarë kanë marr dy vetura me qira dhe nuk i kanë kthyer. Të dyshuarit janë arrestuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftimin e Policisë./KP