SA KUSHTUAN PAGAT DHE MËDITJET PËR STAFIN MBËSHTETËS POLITIK NË KUVEND

Pagat për tre muaj të stafit mbështetës politik në Kuvendin e Kosovës i kushtuan buxhetit të shtetit 237 mijë e 698 euro.

Krahas kësaj, për muajt prill, maj dhe qershor, stafi politik mbështetës harxhoi edhe 6 mijë 993 euro për mallra dhe shërbime të tjera në legjislativ.

Këto të dhëna janë në raportin që ka siguruar KosovaPress, për shpenzimet e Kuvendit për gjashtëmujorin e parë të vitit 2021./KPShpenzimet-kuvendi