MEMLI KRASNIQI VIZITON FAMILJEN E THAÇIT DHE VESELIT

Një ditë pas marrjes së mandatit si kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës Memli Krasniqi vizitoi familjen Thaçi dhe Veseli.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të Krasniqit :/ DielliNews.info