MËRGIMTARËT KTHEHEN NË DIASPORË, KJO ËSHTË GJENDJA NË PIKAT KUFITARE

Mërgimtarit kanë filluar të kthehen në vendet ku jetojnë dhe punojnë pasi kanë kaluar festat e fundvitit në vendlindje.

 

Fluksi në kufi ka filluar të shtohet në dalje të Kosovës, ndërsa pikat më të ngarkuara aktualisht janë Merdare, Dheu i Bardhë dhe Muçibabë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Medare pritjet për të dal nga Kosova shkon deri në 30 minuta, te Dheu i Bardhë dhe Muçibabë deri në 20 minuta.