MIRATOHET RAPORTI VJETORI I AGJENCISË PËR INFORMIM DHE PRIVATËSI PËR VITIN 2020

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 76 vota për kanë miratuar raportin vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2020.

Ky raport mori përkrahjen nga gjitha grupet parlamentare.

Po ashtu Kuvendi, me 73 vota për dhe asnjë kundër votoi në parim plotësim-ndryshimin e Ligjit për Përgjegjësitë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve.

Derisa seanca plenare në Kuvend po vazhdon me debatin parlamentar për ekonominë gjatë pandemisë Covid 19. /E.Zeqiri/KP