MYTAHER HASKUKA I VV-SË, DIKUR ME PDK-NË DHE MEMLI KRASNIQIN

Një foto ka qarkulluar në rrjetet sociale, ku shihet kryetari aktual i Prizrenit z. Mytaher Haskuka bashkë me Kryetarin e PDK-së z. Memli Krasniqi. Në foto vërtetohet fakti se Kryetari i Prizrenit dikur ishte edhe pjesë e PDK-së.

Në një event të PDK-së, ku diskutohej për arsimin e lartë, merrnin pjesë edhe disa figura të tjerë, në mesin e tyre ishte edhe z. Mytaher Haskuka.

Sot, janë rival politik, por duket se në të kaluarën nuk ishin të tillë.