Ndërron jet futbollisti – u hodh në Liqenin e Ohrit e u përplas në gur

Nikola Stevanovi (Kole) nga fshati Dolna Krajnica afër Leskovcit, pas kërcimit fatal nga shkëmbi, luftoi për jetën e tij për 12 ditë dhe e humbi atë betejë. Ai nuk u zgjua nga koma. Ai vdiq në Shkup, larg shtëpisë dhe familjes.

Nikolla ishte një futbollist. Para fillimit të sezonit, ai pushoi me shoket në Liqenin e Ohrit. Në një moment ai u hodh nga një shkëmb për në liqen por për fat të keq ai goditi një shkëmb nënujor dhe theu qafën dhe vertebrën e gjashtë. Ai u transferua në Shkup, ku u operua, pas së cilës ra në koma nga e cila nuk u zgjua më kurrë.

Ai la pas nënën dhe motrën e tij, ato që i donte më së shumti në botë. I gjithë komuniteti i futbollit në rrethin e Jablanicës e mban zi.

“Ai ishte një futbollist i mirë dhe një njeri i mirë. Një djalë i gjatë dhe i fortë. Trishtim, trishtim i madh,” tha sekretari i GFS Leskovac, Milovan Glusac.

Nikolla luajti futboll që në moshë të re. Ai kaloi të gjitha përzgjedhjet e reja të FC Dubocica. Ai kryesisht luajti si sulmues dhe ndryshoi klub, duke ëndërruar që një ditë të luante për një klub më të madh.

Nikola Stevanovi (Kole) nga fshati Dolna Krajnica afër Leskovcit, pas kërcimit fatal nga shkëmbi, luftoi për jetën e tij për 12 ditë dhe e humbi atë betejë. Ai nuk u zgjua nga koma. Ai vdiq në Shkup, larg shtëpisë dhe familjes. Nikolla ishte një futbollist. Para fillimit të sezonit, ai pushoi me shoket në LiqeninRead More