NË 17-VJETORIN E RËNIES, NDEROHET DËSHMORI LIRIDON DËRMAKU

Sot në fshatin Shipashnicë të Epërme të Kamenicës është përkujtuar dëshmori i kombit Liridon (Sejdi) Dërmaku.

 

Në 17-vjetorin e rënies heroike të dëshmorit të kombit, Liridon Dërmaku, i rënë në ballafaqim me forcat serbo-maqedone në Tetovë, të premten kanë bërë homazhe te varri i tij, përfaqësues nga Shoqata e Familjeve të Dëshmorëve të UÇK-së, dega në Gjilan, kryetar i (SH.F.D.) Rashit Ymeri, kryetari i OVLUÇK-së, dega në Kamenicë, Milaim Limoni-Xhaxhi, Ahmet Isufi ish-komandant i UÇK-së në Zonën e Karadakut, Shefqet Musliu ish-komandanti i UÇPMB-së, shumë ish-luftëtarë të UÇK-së dhe qytetarë të shumtë.

No description available.

No description available.