NË HAGË FILLON DËGJIMI I DËSHMITARIT TË NËNTË NË GJYKIMIN NDAJ MUSTAFËS

Në Dhomat e Specializuara në Hagë ka filluar të dëgjohet dëshmitari i nëntë në gjykimin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafës.

 

Dëshmitari me numër 4674, po dëgjohet nën masa mbrojtëse të sigurisë.

Dhe tani për tani dëshmia e tij ka kaluar në dëgjim privat, pasi prokurorja kërkoi të merrte informacione që mund t’ia zbulonin identitetin e dëshmitarit.