NËNË TEREZA NDEROHET ME PULLË POSTARE NË SHBA

 

Administrata Postare e Kombeve të Bashkuara, UN Stamps, nderon Nënën Terezë duke e vendosur në pulla postare foton e saj.

Lajmin e ka bërë të ditur Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në New York, ku theksohet se përmes kësaj pulle postare, kjo agjenci e OKB-së ka nderuar jetën dhe trashëgiminë e nobelistes Nëna Terezë për përpjekjet e saj të palodhshme ndaj njerëzve më me nevojë në botë.

https://unstamps.org/…/mother-teresa-ny-definitive-us…/   KP