NGRITET AKTAKUZË KUNDËR DHURATA HOXHËS DHE KATËR ZYRTARËVE TË TJERË

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë pranë gjykatës Themelore në Prishtinë –Departamenti Special, kundër ish-ministres së Integrimeve Dhurata Hoxha, ish-sekretarit Kushtrim Cukaj, Demush Shasha, Nuhi Osmani, dhe F.M. për vepra të ndryshme penale.

Dhurata Hoxha akuzohet se në vazhdimësi ka kryer veprën penale keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar.

Po ashtu F.M., Demush Shasha, Kushtrim Cakaj dhe Nuhi Osmani akuzohen se në vazhdimësi kanë kryer veprën penale keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar./KP