NIPI IA KEQPËRDORI KARTELËN DHE I MORI PARA

Një person ka njoftuar policinë se nipi i tij përmes llogarisë bankare dhe duke keqpërdorur kartelën e tij i ka shfrytëzuar një shumë të konsiderueshme parash.

Rasti ka ndodhur në fshatin Shkabaj të Prishtinë gjatë muajve prill-qershor. /KP