“Nja dy-tri shuplaka ndoshta ia kam dhënë”, lajmërohet burri që po kërkohet nga Policia për DHUNlM të gruas

Sadat Fejza është vënë në kërkim nga Policia e Kosovës, pasi dyshohet se e ka kryer veprën penaIe “DHUNlM”.
Pasi fotografia dhe të dhënat e tij u bënë publike nga organet e rendit, Fejza ka thënë se e tëra ka ndodhur pas mosmarrëveshjeve që ka pasur me gruan e tij.
Për dh.unën që dyshohet se e ka ushtruar ndaj gruas së tij, Fejziu fliste me shumë qetësi, madje tha se asgjë nuk i ka bërë, vetëm “dy-tri shuplaka”.
Ai madje deklaroi se nuk quhet dh.unim nëse gruaja është e kurorëzuar.

“Kush e dh.unon gruan e kurorëzume, këtë mbane mend. Para një jave ka ndodhë disa mosmarrëveshje, ja kom jep nashta nja dy tri shuplaka, jo më shumë. Edhe dikush e ka lajmëru Policinë. Mu shumë më njohin, kom qenë drejtor i televizionit Dardania”, tha Fejziu për Gazetën Sinjali.
Policia të njëjtin njoftoi se po e kërkon, por ky i fundit tha se është në bashkëbisedim me këtë institucion.
Fejziu tha më tutje se ky rast ka ndodhur më 9 gusht në fshatin Mogillë komuna Kllokot

“Duhet me sqaru këtë lajm. Unë në Kosovë jom. Fjala dhu.nim është shumë e madhe. Unë jom në bashkbisedim edhe me Policinë. Gruaja është dërguar në qendrën sociale”, shtoi tutje ai.

 

Sadat Fejza është vënë në kërkim nga Policia e Kosovës, pasi dyshohet se e ka kryer veprën penaIe “DHUNlM”. Pasi fotografia dhe të dhënat e tij u bënë publike nga organet e rendit, Fejza ka thënë se e tëra ka ndodhur pas mosmarrëveshjeve që ka pasur me gruan e tij. Për dh.unën që dyshohet seRead More