NJË GRUA LIND TRENJAKË NË SPITALIN E PEJËS, GJENDJA E NËNËS DHE FOSHNJAVE E MIRË

Spitali i Pejës ka bërë të ditur se një grua ka lindur trenjakë, ndërsa gjendja e nënës dhe foshnjave është shumë e mirë.

Kështu bëhet e ditur në njoftimin e Spitalit të Pejës.

“Një Nënë ka lindur treneqë në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Gjendja e Nënës dhe foshnjave të porsalindura është shumë e mirë”. /Telegrafi/