Një qytetar bën tatuazh portretin e Kadri Veselit!

“TatooXemi ka” postuar punimin e tij foto-tatuazhin e një simpatizuesi të Kadri Veselit, i cili ka bërë tatuazh portretin e tij.
Tatuazhi është bërë në anën e majt e cila simbolizon dashurinë ndaj tij.
Foto është mbishkruar (tag) @kadriveseliks dhe @liriakaemër./DielliNews.info