OSMANI NË TAKIM ME MINISTRIN E JASHTËM TË JAPONISË: ISHTE MUNDËSI E MIRË PËR TË FTUAR SA MË SHUMË INVESTIME JAPONEZE NË KOSOVË

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani po qëndron në Tokyo. Osmani këtë të premte u prit në takim nga Ministri i punëve të Jashtme të Tokyo, Toshimitsu Motegi.

Osmani thotë se kjo ishte një mundësi e mirë për të ftuar sa më shumë investime japoneze në Kosovës si dhe për të kërkuar përkrahje për fuqizimin e Kosovës në arenën ndërkombëtare.

“Pas pritjes së organizuar nga Perandori Naruhito, sot në Tokyo u prita edhe nga Ministri i Punëve të Jashtme, Toshimitsu Motegi. Ishte mundësi e mirë për të ftuar sa më shumë investime japoneze në Kosovë e për të kërkuar përkrahje për fuqizimin e Kosovës në arenën ndërkombëtare, por poashtu për të falenderuar institucionet japoneze për përkrahjen e vazhdueshme për vendin tonë. 🇽🇰 🇯🇵”, ka shkruar Osmani në “facebook”./KP