PËR NJË MUAJ, GJASHTË PERSONA VDESIN NË AKSIDENTE

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjashtë persona kanë vdekur në aksidente trafiku gjatë muajit tetor.

 

Nga policia kanë bërë thirrje që shqetësimet të mos barten në timon.

Njoftimi i plotë:

MOS I BARTNI SHQETËSIMET TUAJA NË TIMON

Gjatë muajit Tetor 2021 në Republikën e Kosovës kanë humbur

jetën 6 persona në aksidente të trafikut!

4 shofer, 1 pasagjer dhe 1 këmbësorë.

Aksidentet nuk ndodhin!

Ato, thjesht shkaktohen!

Ju lutem drejtoni mjetin tuaj të sigurt!