PESË SHENJA SE JENI NË LIDHJE ME PERSONIN E DUHUR

Nga fëmijëria ne vazhdimisht dëgjojmë se ka një person për ne në të gjithë këtë planet që është i vërtetë.

 

Sidoqoftë, e vërteta është se nuk ka vetëm një person që mund të jetë partneri ynë i duhur. Si rezultat, pyetja që duhet të fillojmë të bëjmë është nëse partneri ynë sot është i mirë për ne në planin afatgjatë.

Me këtë mendim në mendje, KosovaPress bashkuar disa udhëzime për të filluar zbulimin e shenjave për t’ju ndihmuar të zbuloni nëse keni të drejtë.

1. ËSHTË I GATSHËM TË MËSOJË DHE TË PËRSHTATET

Ka mjaft tipare në një person që tregojnë nëse ato janë të përshtatshme për të mbajtur një marrëdhënie apo jo. Nga ana tjetër, një cilësi është me rëndësi të madhe për ne që të kuptojmë vërtet nëse një marrëdhënie me një person do të lulëzojë apo jo.

Kjo cilësi është një hapje për të kuptuar dhe mësuar rreth realitetit, si dhe dashurisë. Kjo veçanërisht përfshin tiparet e mirëkuptimit të ndërsjellë gjatë kohërave të mira dhe të këqija dhe rritjen e ndërsjellë që e bën lidhjen më të fortë.

Nëse partneri juaj është i gatshëm të zgjidhë konfliktet, sigurohuni që ato janë të duhurat për ju.

(Foto: BroBible)

2. PËRPUTHSHMËRIA

Çdo person është i ndryshëm dhe posedon një shpirt që është unik dhe i veçantë në mënyrën e vet. Përkundër kësaj, ne jemi në gjendje të lidhemi vetëm me njerëzit me të cilët lidhemi në hapësirën mendore dhe emocionale.

Kjo kryesisht sepse marrëdhëniet përballen me disa sfida dhe ne mund t’i kapërcejmë ato vetëm nëse kemi një partner me të cilin jemi vërtet në përputhje.

Çdo person ka një ego që shpesh zë vendin e parë dhe bëhet e pakontrollueshme. Partneri juaj i vërtetë kurrë nuk do të lejojë që egoja e tyre të ketë përparësi mbi ju ose marrëdhënien tuaj.

3. TËRHEQJA

Aspekti kryesor dhe më i rëndësishëm i çdo marrëdhënie është tërheqja, si fizike ashtu edhe mendore. Nëse partneri juaj nuk është tërheqës seksualisht, atëherë ju mund t’i kuptoni shenjat dhe të vazhdoni tutje.

Nëse partneri juaj nuk arrin t’ju tërheq fizikisht që në fillim, atëherë mund të jeni i sigurt se ai kurrë nuk do të zhvillohet gjatë marrëdhënies.

4. IDEOLOGJI E PËRBASHKËT

Një pyetje e rëndësishme për të pyetur veten është nëse ndani vlera të ngjashme për politikën, fenë, të drejtat e njeriut dhe të ardhmen me partnerin tuaj. Nëse përgjigjja është po, atëherë personi është ideal për ju dhe marrëdhënia do të lulëzojë me kalimin e kohës. Gjithashtu, partnerët duhet të shmangin përpjekjen për të kontrolluar dhe ndryshuar njëri-tjetrin sepse prish marrëdhëniet.

5. HAPËSIRA

Një marrëdhënie nuk do të thotë të jesh bashkë gjatë gjithë kohës. Disa hapësira dhe pavarësia janë thelbësore për respektin e ndërsjellë. Nëse partneri juaj ju jep sasinë e duhur të pavarësisë për hapësirën tuaj profesionale dhe private, qëndroni aty sepse është i duhuri.

Kështu që ju duhet të gjeni rrugën tuaj dhe mirëkuptimin e brendshëm për të zbuluar nëse partneri juaj është çifti perfekt për ju apo jo./RTK