PODUJEVË, DIGJEN 4 HEKTAR FUSHA DHE MALE

Policia e Kosovës ka njoftuar se rreth 4 hektar fusha dhe male janë përfshirë nga zjarri dje në fshatin Llaushë të Podujevës.

Njësitë relevante dhe ekipi i zjarrfikësve kanë lokalizuar zjarrin./KP