POLICIA PËRFSHIHET NË NJË AKSIDENT TRAFIKU NË PRISHTINË

Një veturë e Policisë së Kosovës dhe një kamion janë aksidentuar mëngjesin e së mërkurës në Prishtinë.

Aksidenti ka ndodhur mbrapa objektit të Komunës së Prishtinë, më saktësisht në rrugën “Agim Ramadani”.

Shkak i këtij aksidentit janë shkaktuar edhe kolona, raporton KosovaPress.