PUNËTORET E NJË FABRIKE ALIVANOSEN PREJ TEMPERATURAVE TË LARTA, KËRKOJNË NDIMË MJEKËSORE

Nga Spitali i Gjakovës është raportuar se katër punëtore femra kosovare kanë kërkuar ndihmë mjekësore, pasi si pasojë e temperaturave të larta janë alivanosur.

Ndërsa ditë më parë, kanë kërkuar ndihmë mjekësore 13 punëtore, për të njëjtin problem. Lidhur me rastin i cili ka ndodhur dje në mesditë, është intervistuar menaxheri i fabrikës mashkull kosovar.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë prokurori dhe Inspektorati Komunal, të cilët kanë ndërpre punën. Rasti nën hetime. /KP