QËNDRONIN ILEGALISHT NË KOSOVË, ARRESTOHEN TRE SHTETAS TË HUAJ

Dy meshkuj dhe një femër, shtetas të huaj, janë arrestuar në dalje të Republikës së Kosovës në vendkalimin kufitar Bërnjak.

Sipas policisë, të njëjtit dyshohet se ilegalisht kishin qëndruar në territorin e Kosovës.

“Të dyshuarit nuk posedonin viza hyrëse në territorin e Kosovës apo ndonjë vizë tjetër të ndonjë vendi shengen dhe gjatë verifikimit në sistem nuk figurojnë se kishin hyrë përmes ndonjë pike kufitare. Të dyshuarit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftim./KP

The post QËNDRONIN ILEGALISHT NË KOSOVË, ARRESTOHEN TRE SHTETAS TË HUAJ appeared first on Dielli News.