QYTETARI I MLLEFOSUR NË SHPEND AHMETIN, E QUAN “KOKË VIÇI” (VIDEO)

Pasditen e së enjtes qytetarë të shumtë të rrugës “Muharrem Fejza” në Prishtinë protestuan për zvarritjen e punimeve në lagjen e tyre.

Duke shprehur mllefin e tij para kryetarit të komunës, banori, Alfred Shpata kërkojë që Shpend Ahmeti të vijë në lagjen e tyre, derisa e quajti edhe kokë viçi.

Shpata: Ai kryetari, kokë viçi të vijë dhe të shikojë të ecë këmbë këtu

Video:

“Nuk ka nevojë shumë me dhënë komente këtu se kush është më i zgjuar se tjetri. Por ai kryetari, kokë viçi, mos e ndërpre fare të vijë dhe të shikojë të ecë këmbë këtu. Pasi radhën tjetër këto fekalet do t’ia dërgojmë te vendi, mos edhe tek shtëpia”, tha ai./KP

https://www.youtube.com/watch?v=0MIHa1EM2g0&ab_channel=DielliNews