RAMUSH HARADINAJ NGJITET NË BJESHKËT E SHALËS (VIDEO)

Kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, pubilikon video nga ngjitjet ne bjeshket e Shalës.

Këtë herë  në  sy bjen veshja e tij që është më  ndryshe se herave tjera por edhe qanta që  mban në  krah gjithashtu kishe me vete edhe armë  dhe thikë  gjë  që  është  e nevojshme për ato rajone sipas deputetit Bekë  Berisha /DielliNews.info