RRAHJE NË MES FEMRAVE, KËRKOJNË TRAJTIM MJEKËSOR

Dy femra kanë pranuar trajtim mjekësor, pasi që të njëjtat pas një mosmarrëveshje verbale janë rrahur mes veti.

Rasti ka ndodhur mbrëmë në fshatin Letanc të Podujevës. Të njëjtat janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullte./KP