RRITEN ANKESAT NDAJ PROKURORËVE PËR SHKELJE DISIPLINORE

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), në kuadër të platformës “Drejtësia Sot” ka prezantuar të të gjeturat e analizës të titulluar “Natyra e çështjeve disiplinore në sistemin gjyqësor dhe prokurorial të Kosovës dhe funksionimi i mekanizmit disiplinor“.

Aty u bë e ditur se në 6 mujorin e parë të vitit 2021 ka trend të rritjes së ankesave ndaj prokurorëve për shkelje disiplinore.

Këto të dhëna, përmes një konference për medie, i bëri të ditura Rreze Hoxha nga GLPS.

“Në 6 mujorin e parë të vitit 2021 kemi një trend të rritjes të ankesave ndaj prokurorëve të shtetit për shkelje disiplinore”, tha ajo./KP

This image has an empty alt attribute; its file name is Rreze-Hoxha.jpgThis image has an empty alt attribute; its file name is Rreze-Hoxha-glps.jpgThis image has an empty alt attribute; its file name is Rreze-Hoxha-glps1.jpg