RRITEN GJOBAT PËR MOSRESPEKTIM TË MASAVE ANTI-COVID

Policia e Kosovës ka rrit aktivitetet e saja në zbatim të ligjit COVID-19. Derisa gjobat për mosrespektim të masave kishin rënë në numra një shifror, dje janë shqiptuar 117.

Ndërkohë, policia ka shqiptuar edhe 1298 tiketa trafiku.

Në raportin e policisë, bëhet e ditur se kanë ndodhur 30 aksident trafiku me të lënduar dhe 62 aksident trafiku me dëme materiale./KP