RRITET NUMRI I GJOBAVE NË TRAFIK

Policia e Kosovës ka njoftuar se në qytete të ndryshme të Kosovës, brenda 24 orëve ka shqiptuar 6 gjoba bazë të ligjit Covid-19 dhe 1881 gjoba trafiku.

Sipas Policisë, gjatë 24 orëve kanë ndodhur edhe 21 aksidente trafiku me të lënduar dhe 35 aksidente me dëme materiale./KP