RRITJE E MADHE E RASTEVE POZITIVE ME COVID-19!

2 të vdekur dhe 562 raste të reja me COVID-19 janë raportuar në 24 orët e fundit në Kosovë. kështu ka njoftuar Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës

Nga IKSHPK kanë se janë kryer 5 mijë e 272 testet./KP

https://datastudio.google.com/embed/u/0/reporting/2e546d77-8f7b-4c35-8502-38533aa0e9e8/page/MT0qB?fbclid=IwAR3yqX0O0S7mtDLnOQ2QIPk0h7cNFmec4lGtOdsTzTmnHfLkj18rZ4YAZUw