SHENJAT E ZODIAKUT QË GJITHMONË MENDOJNË SE DINË GJITHÇKA

I njihni njerëzit që mendojnë se dinë gjithçka dhe e konsiderojnë veten ekspertë pavarësisht se cila është tema?

Ata që dinë gjithçka për gjithçka? Epo, mbase arsyeja për një sjellje të tillë qëndron në astrologji.

Këto janë katër shenja të zodiakut që me të vërtetë mendojnë se janë më të mira se të tjerët.

1. Demi

Stereotipi për kokëfortësinë e njerëzve të lindur në këtë shenjë konfirmohet dyfish kur ata duhet të pranojnë se nuk janë të gjithëdijshmit që duan të konsiderohen.

Ata do të lëvdojnë njohuritë e tyre të mëdha, disa prej të cilave e posedojnë me të vërtetë, dhe ata do të supozojnë se ju kurrë nuk mund t’i tejkaloni.

Edhe pse inteligjenca është karta e tyre më e fortë, arroganca dhe kokëfortësia e një demi krijojnë një individ të prirë ndaj dhunës kur duan të paraqiten si më të zgjuarit në botë.

2. Luani

Luani shijon tingullin e zërit të tij dhe e sheh veten si pedagog në salla të mëdha plot studentë.

Nuk ka dyshim në mendjen e luanit se, pasi t’ju edukojë, ju do të refuzoni të gjitha besimet e mëparshme. Kjo do të thotë që luani do të presë që ju të harroni gjithçka që keni ditur më parë dhe të pranoni bindjet e tij pa kushte.

Ndryshe nga demi, personaliteti i luanit është shumë më teatral. Nëse filloni një bisedë me një luan të gjithëdijshëm, prisni një prezantim, jo një debat apo diskutim miqësor. Luani fiton, edhe kur nuk e ka idenë për çfarë po flet, gjë që e bën atë një nga shenjat më imagjinare të zodiakut.

3. Virgjëresha

Kur bëhet fjalë për grindje, për një Virgjëreshë ajo nuk është kurrë e drejtë. Nëse përlesheni me një Virgjëreshë, ikni me kokën tuaj pa marrë parasysh çfarë dhe lërini të flasë sa të dojë.

Virgjëresha, në fakt, i pëlqen të flasë dhe rrallë devijon nga ajo që ajo e konsideron si fakt. Nuk është e qartë nëse ato verbërisht i besojnë faktet apo janë të prira t’i përmbahen bindjeve të tyre pavarësisht nëse janë të vërteta.

Virgjëreshat, si luanët, janë shenja shumë krenare që preferojnë të digjen në një luftë sesa të dëgjojnë. Virgjëresha është një perfeksioniste dhe gjen përsosmërinë në konceptin se ajo ka të drejtë, dhe ju thjesht nuk keni.

4. Shigjetari

Njerëzit e lindur në këtë shenjë shpesh shoqërohen nga një zë që e duan lirinë dhe janë të hapur, por gjithashtu që u pëlqen të paraqiten si autoritet në të gjitha fushat. Arsyeja qëndron në faktin se ata janë vërtet të vendosur të dinë gjithçka që mund të mësohet për një temë të caktuar. Kjo është arsyeja pse ata nuk mund të pranojnë se ju dini aq sa ata, nëse jo më shumë.

Shigjetari mesatar thjesht nuk mund ta kuptojë se ekziston dikush që di më shumë. Synimet e tyre të mira mund t’i çojnë në njohuri, por kur e fitojnë, ata konsiderohen ekspertë kryesorë në këtë temë.

Nëse doni të shmangni migrenën, mos u flisni për udhëtimet ose spiritualitetin. Do të pendoheni për fillimin e bisedës./KP

The post SHENJAT E ZODIAKUT QË GJITHMONË MENDOJNË SE DINË GJITHÇKA appeared first on Dielli News.