SHIU BLLOKON RRUGËT NË MITROVICË

Shiu në Mitrovicë bllokon rrugët dhe vështirëson komunikacionin, më poshtë gjeni videon e dërguar nga një qytetar i Mitrovicës./DielliNews.info