Shqiptari nga Maqedonia mbulon daullxhit me para(VIDEO)

Ne një video që qarkullon në rrjetet sociale, dhe është bërë virale shihet se si një djal i ri ka shtrirë daullxhit dhe zurlaxhitë dhe i mbulon me para. Nuk dihet ku është bërë videoja por shihet se ai ju jep denarë të Maqedonisë. Për më shumë shihni videon

https://vm.tiktok.com/ZMR6CcpBk/

 

Ne një video që qarkullon në rrjetet sociale, dhe është bërë virale shihet se si një djal i ri ka shtrirë daullxhit dhe zurlaxhitë dhe i mbulon me para. Nuk dihet ku është bërë videoja por shihet se ai ju jep denarë të Maqedonisë. Për më shumë shihni videon https://vm.tiktok.com/ZMR6CcpBk/  Read More