SHSKUK: BIE NË 140 NUMRI I PACIENTËVE QË PO TRAJTOHEN NGA COVID-19

Ka rënë në 140 numri i pacientëve që po trajtohen nga COVID-19, në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

 

Nga raportimet e datës 6 tetor 2021, numri i përgjithshëm i pacientëve është 140, 89 prej tyre janë nën asistim të oksigjeno-terapisë dhe 9 pacientë në gjendje të rënduar shëndetësore, në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 27 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 10 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 26 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 7 pacientë

Spitali i Prizrenit,

8 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Pejës, 13 pacientëSpitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 19 pacientë