SOT BETOHEN REKRUTËT E RINJ TË FSK-SË

Në Kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, sot do të mbahet ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj të FSK-së.

 

Në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu” në Ferizaj, sot, më 24 dhjetor, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet ceremonia e betimit të rekrutëve të rinj të FSK-së.

Në këtë ceremoni të pranishëm do të jenë liderët më të lartë shtetërorë si dhe zyrtarë të lartë vendorë e ndërkombëtarë.