SOT FILLOJNË LIGJËRATAT NË UP

Sot do të fillojnë ligjëratat në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Kjo është bërë e ditur në mbledhjen e djeshme të Senatit.

 

Sipas rektorit Naser Sahiti, ligjëratat do të zhvillohen fizikisht por do të ndahen studentët në grupe dhe duke u respektuar distanca.

Një gjë e tillë është diskutuar në mbledhjen e kaluar të Senatit.