STAFI I KLINIKËS INFEKTIVE REAGON NDAJ VENDIMIT TË QEVERISË PËR NDARJEN E SHTESAVE PREJ 60€

Stafi i Klinikës Infketive kanë reaguar ndaj vedimit të Qeverisë për t`ua ndarë nga 60 euro në muaj.
Këtë shumë që i bije nga 2 euro në ditë, ata e kanë quajtur denigruese dhe fyese për ta.

The post STAFI I KLINIKËS INFEKTIVE REAGON NDAJ VENDIMIT TË QEVERISË PËR NDARJEN E SHTESAVE PREJ 60€ appeared first on Dielli News.

The post STAFI I KLINIKËS INFEKTIVE REAGON NDAJ VENDIMIT TË QEVERISË PËR NDARJEN E SHTESAVE PREJ 60€ appeared first on Dielli News.

The post STAFI I KLINIKËS INFEKTIVE REAGON NDAJ VENDIMIT TË QEVERISË PËR NDARJEN E SHTESAVE PREJ 60€ appeared first on Dielli News.