SULMOI ISH-BASHKËSHORTEN DHE FAMILJARËT E SAJ, ARRESTOHET

Një person është arrestuar në Prishtinë për shkak se kishte sulmuar fizikisht ish-bashkëshorten e tij dhe disa familjar të saj duke u shkaktuar lëndime trupore.

Ish-bashkëshortja e të dyshuarit po ashtu ka pasur edhe urdhër mbrojtës nga gjykata.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje./KP