SULMON NIPIN DHE NUSEN E TIJ, ARRESTOHET

Një person është arrestuar pasi që i njëjti pas një mosmarrëveshje verbale i ka sulmuar fizikisht nipin me nusen e tij.

Rasti ka ndodhur dje pasdite në Mitrovicë, ku me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje . Rasti vazhdon të hetohet.

/KP