“SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN

Dafina dhe Tuna kanë bashkuar sërish forcat.

Dy këngëtaret e dashura të publikut kanë vendosur ti sjellin fansave edhe një projekt të paharruar si ai i realizuar para 11 vitesh.

Këtë bashkëpunim Dafina ka treguar se do e përfshijë në albumin e saj për të cilin po përgatitet tash e disa muaj.

“Sunny Hill” është kënga që do ta sjellin bashkë me Tunën, ku sot Dafina ka ndarë pamje nga prapaskenat e klipit.

Kujtojmë, se “Vibe” është kënga e parë që sollën dy artistet.

Artistet ka pak vite që kanë përmirësuar raportet e tyre miqësorë, pasi që disa inçizime ku Dafina dhe Tuna nuk flisnin mirë për njëra tejtrën ishin bërë shkak që mikeshat ti jepnin fund miqësisë së tyre.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.

The post “SUNNY HILL”, DAFINA PUBLIKON FOTO NGA PRAPASKENA E PROJEKTIT ME TUNËN appeared first on Dielli News.