TË MOSHUARIT NË PRISHTINË BIEN PRE E KAMERËS SË FSHEHTË, BËJNË PAZARE PËR TË SHKUAR NË MOTEL (VIDEO)

Gazetari dhe satiristi, Visar Dërmaku i njohur në publik me emrin ‘Gani Gërmia’, është maskuar së fundi si femër dhe ka vënë në lajthitje të moshuarit, me të cilët ka bërë pazar për të kryer marrëdhënie seksuale në këmbim të parave.

‘Gani Gërmia’ bëri një kamerë të fshehtë tek vendi i njohur si ‘Te trekëndëshi’ në Prishtinë, ku edhe ka vënë në lajthitje të moshuarit të cilit kishin dalë aty qoftë për pushim apo edhe për ndonjë gjë tjetër.