TËRMET NË KOSOVË

Sonte rreth orës 19:00 ka ndodhur një tërmet në Kosovë.

 

Sipas Rrjetit Sizmologjik-Shërbimi Gjeologjik i Kosovës, Epiqendra ishte 6 km Veri-Perendim të Shtimës, Magnituda 2.5.

Sipas raportimeve tërmeti është ndjerë kryesisht në pjesën jugore të Kosovës dhe në Suharekë.