TËRMET NË SHQIPËRI, QYTETARËT TË FRIKËSUAR DALIN JASHTË SHTËPIVE

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë në Shqipëri.

Tërmeti është ndjerë 52 km në veriperëndim të Tiranës dhe 6 km në veri të Lezhës.

Tërmeti ishte i magnitudës 5 të shkallës rihter, me qendër në Lezhë, por është ndjerë edhe në Tiranë dhe zonat përreth.

Nuk dihet ende nëse ka dëme apo të lënduar, por raportohet se lëkundjet janë ndjerë shumë në Lezhë, ku njerëzit të panikosur kanë dalë jashtë shtëpive të tyre.